Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Caraivan Marius Viorel!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Caraivan Marius Viorel | imaginea 1 Emoții mari pentru Plt. adj.-șef Caraivan Marius Viorel din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, care, începând de luni, 1 noiembrie a.c., este pensionar.

Privind retrospectiv, cei peste 27 de ani de carieră au trecut destul de repede și au fost presărați cu împliniri, vieți salvate, sacrificii și lecții învățate.

Un profesionist pe care întotdeauna s-au putut baza colegii, un om cu experiență care a știut cum să coordoneze, cu succes, fiecare misiune, fiind șef al Gărzii de Intervenție - Stingere.

La final de carieră, reprezentanţii ISU Giurgiu îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.