Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Tiberiu Jakab!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Tiberiu Jakab | imaginea 1 Pompier pe stingere, descarcerare și CBRN, Tibi Jakab le-a făcut aproape pe toate! Și nu doar că a activat în majoritatea domeniilor operative ale unității, ci a făcut-o într-un stil aparte.

De profesie inginer, nu i-a iertat pe niciunul dintre colegi cu meticulozitatea sa. Extrem de calculat și sigur pe propriile forțe, Tibi a încercat și reușit în mare măsură să imprime și tinerilor pompieri salvatori stilul său pragmatic și corect procedural.

Luni dimineață, 1 noiembrie a.c., a primit aplauzele mult meritate din partea celor cu care a luptat pentru comunitate, a colegilor din tura de serviciu. Începe o nouă etapă din viața pompierului salvator bistrițean, în care cei care au avut onoarea să îi fie colegi mulți ani, îi doresc sănătate și tot binele din lume!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.