Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Varga Paul!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Varga Paul | imaginea 1 După mai bine de 27 de ani de serviciu militar, Plt. adj.-șef Varga Paul a agățat căștile în cui. Căștile, pentru că 15 ani a fost alături de oameni, ascultându-le necazurile şi încercând să-i liniștească până când ajungeau echipajele de intervenție.

Un profesionist desăvârșit, format la Batalionul 191 Infanterie “Radu Golescu”, unde a activat 12 ani, Paul a fost zi și noapte vocea din dispeceratul inspectoratului, care a preluat apelurile, a alertat subunitățile de intervenție și a asigurat suportul informațional pentru acestea.

Pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă, reprezentanţii ISU Arad îi mulțumesc și îi doresc pensie lungă și frumoasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.