A fost deschis noul punct de lucru al pompierilor din Moara Vlăsiei

Luni, 20 Decembrie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

A fost deschis noul punct de lucru al pompierilor din Moara Vlasiei | imaginea 1 Miercuri, 15 decembrie a.c., a fost deschis noul punct de lucru al pompierilor ISU Bucureşti-Ilfov, în localitatea Moara Vlăsiei.

Această nouă subunitate este realizată la standarde ridicate și asigură condiții optime pentru pompierii care vor gestiona situațiile de urgență din Moara Vlăsiei și din localitățile învecinate, precum și evenimentele rutiere produse pe un segment important din Autostrada A3.

Construcția a fost realizată de Primăria din Moara Vlăsiei, cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov, iar la inaugurarea noului punct de lucru al pompierilor au participat oficialităţile locale şi judeţene, precum și localnici.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.