Avansări în gradul următor, cu ocazia Zilei Naționale

Joi, 02 Decembrie 2021Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Avansari in gradul urmator  cu ocazia Zilei Nationale | imaginea 1 În suita activităților dedicate Zilei Naționale a României s-au regăsit și ceremoniile de avansare înainte de termen, a cadrelor militare care, prin activitatea lor, au susținut performanța Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al județului Bacău.

Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile specifice de activitate, la nivelul inspectoratului județean, un ofițer și patru subofițeri au fost avansați în gradul următor.

În cadrul ceremoniei desfășurate la sediul ISUJ Bacău, Inspectorul-șef, domnul Colonel Ovidiu Cărășel, le-a transmis felicitări tuturor celor care, începând de joi, 2 decembrie a.c., vor purta cu mândrie noile grade militare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.