Dublă sărbătoare de Ziua Naţională, la ISU Vrancea

Joi, 02 Decembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Dubla sarbatoare de Ziua Nationala  la ISU Vrancea | imaginea 1 Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea care s-au evidențiat prin obţinerea de performanţe profesionale deosebite ori prin modul de îndeplinire a atribuțiilor și pregătirea profesională au fost apreciate joi, 2 decembrie a.c., într-un cadru festiv, cu înaintarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Totodată, în cadrul ceremonialului, Inspectorul-șef, Colonel Chiscop Flaviu, a dat citire ordinelor de numire în funcție, pentru doi ofițeri, care au promovat concursurile de încadrare cu recrutare din sursă externă.

Îmbrăcați în haine de sărbătoare, șapte dintre cei mai merituoși subofițeri au fost avansați la gradul de plutonier adjutant, astfel: Plt. maj. Dima Mihai, Plt. maj. Duță Cosmin, Plt. maj. Ene Ciprian, Plt. maj. Miron Gabriel-Adrian, Plt. maj. Șontică Ciprian-Cătălin, Plt. maj. Vlad Costel și Plt. maj. Vlad Marius.

De asemenea, au fost primiți cu bucurie în marea familie a pompierilor vrânceni, doi noi colegi. Doamna sublocotenent Popa Simona își va desfășura activitatea în cadrul Serviciului Resurse Umane, Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, iar domnul sublocotenent Dinu Alexandru își va desfășura activitatea în cadrul Inspecției de Prevenire, Compartimentul Avizare-Autorizare.

Cu această ocazie, reprezentanţii ISU Vrancea transmit sincere felicitări tuturor celor avansați, dorindu-le și în viitor reușită în îndeplinirea misiunilor, și le urează ”Bun venit!” noilor colegi, cărora le urează şi mult succes în activitatea profesională.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.