Grade mai mari la început de decembrie

Joi, 02 Decembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grade mai mari la inceput de decembrie | imaginea 1 Joi, 2 decembrie a.c., pe platoul din incinta sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, în prezența comenzii unităţii şi a întregului personal din subordine, întru-un cadru festiv și plin de emoție prilejuit de ziua de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, cadrele militare care au îndeplinit anumite condiţii legale şi care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor, precum şi prin pregătirea profesională şi comportare demnă, au fost înaintate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Astfel, un ofiţer şi patru subofiţeri din structurile operative au fost recompensaţi cu noile grade militare, după cum urmează:

  • La gradul de colonel: locotenent-colonel Alina IOFCEA;
  • La gradul de plutonier adjutant: plutonier major Valentin RIZEA, plutonier major Georgian MARIN, plutonier major Ionuţ-Paul BARBU şi plutonier major Viorel VASILARIE.

Tot cu ocazia Zilei Naţionale a României, Plutonier adjutant Valentin RIZEA a fost recompensat şi cu „Placheta Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă” pentru evidenţierea în mod deosebit în executarea misiunilor şi aprecierea rezultatelor obţinute, ca urmare a intervenţiei efectuată din timpul liber în data de 22 septembrie a.c.

Comanda unităţii şi întreg personalul din subordine i-au felicitat pe cei recompensaţi şi le-au transmis mult succes în continuare, sănătate şi putere de muncă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.