Momente emoționate pentru doi pompieri ieșeni

Marți, 07 Decembrie 2021Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Momente emotionate pentru doi pompieri ieseni | imaginea 1 Momente emoționate pentru doi pompieri ieșeni, Butnaru Cristian-Ștefan și Harapciuc Vasile, care şi-au încheiat activitatea, prin ieșirea la pensie, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza“ al judeţului Iași, începând cu data de 1 decembrie a.c.

Plutonierul adjutant-șef (r) Butnaru Cristian-Ștefan a lucrat peste 22 de ani, din care peste 16 ani ca și comandant de echipaj și conducător de autospeciale în cadrul ISU Iași, iar Plutonierul adjutant șef (r) Harapciuc Vasile a lucrat peste 28 de ani în sistemul de apărare, 1995 – 2007, ca militar în M.Ap.N., iar în cadrul inspectoratului ca subofițer operativ principal la Detașamentul 1 de Pompieri Iași.

La ieșirea la pensie, s-au bucurat de cadouri frumoase din partea colegilor, cât și de diplome de onoare semnate de Inspectorul-şef al ISU „Mihail Sturdza“, Colonel Grădinaru Ionuț-Ciprian.

Momentul final al carierei de militar sub semnul Armei Pompierilor exprimă sincere gânduri de admirație şi respect pentru curajul şi profesionalismul dovedit în lupta cu flăcările şi în orice situație de urgență «Audacia et devotio» (n.r. curaj şi devotament) aparține uneia dintre cele mai iubite şi apreciate caste profesionale, cea a salvatorilor ieșeni.

”Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început. Felicitări pentru implicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă pe parcursul carierei militare.”

Colegii, pompierii militari ieșeni, le adresează calde mulțumiri pentru efortul depus în slujba țării şi interesele semenilor, dorindu-le multă sănătate şi să se bucure de pensie un număr cât mai mare de ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.