Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Partian Victor!

Joi, 16 Decembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Partian Victor | imaginea 1 Marţi, 14 decembrie a.c., la reşedinţa I.S.U. Călăraşi, în aplauzele colegilor, a ieşit la pensie Plutonier adjutant Partian Victor.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierii militari de la reşedinţa inspectoratului şi Detaşamentul Călăraşi l-au felicitat pe Plutonier adjutant Victor Partian, care s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Comanda I.S.U. “Barbu Știrbei” a județului Călărași l-a felicitat pe Plutonier adjutant Partian Victor, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi ii doresc celui mai tânăr pensionar al pompierilor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.