Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Baciu Dan!

Luni, 27 Decembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Baciu Dan | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început!

Din păcate, timpul este neiertător și pentru pompierii salvatori teleormăneni, iar momentul când trebuie să își ia la revedere de la colegi și să predea ștafeta celor mai tineri este unul încărcat de emoții pentru întreaga “familie”, cum obișnuiesc să-i spună cu toții.

Da, este cea de-a doua lor familie, locul unde au împărțit totul ca frații, au avut grijă de întreaga cazarmă ca de casa lor, s-au pregătit împreună pentru a duce la bun sfârșit orice misiune, au avut grijă unii de ceilalți, locul unde și-au împărtășit bucuriile și necazurile din viața de zi cu zi.

Luni, 20 decembrie a.c., la sediul Detașamentului de Pompieri Videle, a fost ultima tură de serviciu pentru Plt. adj.-șef Baciu Dan, conducător auto (autospeciale), care a ieşit la pensie cu data de 22 decembrie a.c., motiv pentru colegi de a imortaliza acest moment unic în viața fiecăruia dintre ei.

Pe timpul activității sale, salvatorul s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și pe timpul misiunilor încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit de fiecare dată, cu multe vieți și bunuri materiale salvate.

Acum, la finalul carierei sale, colegii îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.