Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Petre Bratu!

Joi, 02 Decembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Petre Bratu | imaginea 1 Pensionarea este un lucru firesc și pentru pompierii militari teleormăneni, care după o viață întreagă de activitate în slujba cetățenilor trebuie să lase locul colegilor mai tineri și să se retragă din nobila meserie.

Petras, cum era strigat de către toți colegii, era omul care avea întotdeauna la el o vorbă bună, o glumă, o „ghidușie” care să te facă să uiți de problemele de zi cu zi, aducând zâmbetul pe buze.

Totodată, era și profesionistul desăvârșit care, până la sosirea colegilor săi la fața locului, ținea în permanență legătura cu cei loviți de soartă, le transmitea indicațiile necesare pentru diminuarea efectelor situației de urgență (incendii, inundații, explozii, accidente etc.), îi învăța cum să-și protejeze viața și agoniseala de-a lungul vieții.

În întreaga sa carieră, acest om a reușit să ofere colectivului o parte din ceea ce a reprezentat el însuși: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție, speranţa ca aceste lucruri să fie transmise mai departe din generație în generație.

Și pentru că miercuri, 01 decembrie a.c., a fost ultima sa tură de serviciu, ca subofițer operativ principal în cadrul compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat, urmând să fie trecut în rezervă cu drept la pensie cu data de 03 decembrie a.c., colegii și familia i-au pregătit o mică surpriză, dar foarte emoționantă.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut ca pompier militar și îi doresc multă sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă, alături de frumoasa sa familie și de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.