Sentimente înălțătoare, în cadrul unui ceremonial militar

Joi, 02 Decembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Sentimente inaltatoare  in cadrul unui ceremonial militar | imaginea 1 Cu prilejul Zilei Naționale a României - 1 Decembrie, cinci pompieri mehedințeni au trăit sentimente înălțătoare, în cadrul unui ceremonial militar, desfășurat la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu, dând dovadă de o foarte bună pregătire profesională și comportare demnă, un ofițer, un maistru militar și trei subofițeri au fost avansați în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Noile grade le-au fost înmânate de către Inspectorul-șef al ISU Mehedinți, Colonel Florentin Dragomir, care i-a felicitat și le-a urat succes în carieră.

Astfel, Maior Roșoga Doinița din cadrul Serviciului Financiar a primit gradul de locotenent-colonel, iar maistrul militar clasa a II-a, Diaconescu Cleopa Damian din cadrul Serviciului Logistic, gradul de maistru militar clasa I.

Totodată, doamnei Plutonier adjutant Mutu Oara Larisa din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și domnului Plutonier adjutant Zidaru Ion din cadrul Detașamentului Orșova le-au fost înmânate gradele de plutonier adjutant-șef, iar domnul Plutonier major Tabacu Gheorghe Virgil din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a fost avansat în gradul de plutonier adjutant.

Colegilor recompensați, reprezentanţii ISU Mehedinţi le transmit întreaga considerație, însoțită de tradiționala urare “La mai mare”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.