Trei momente importante, cuprinse în cadrul unei ceremonii militare

Joi, 02 Decembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Trei momente importante  cuprinse in cadrul unei ceremonii militare | imaginea 1 Joi, 2 decembrie a.c., începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița a avut loc o ceremonie militară care a inclus trei momente importante.

Cu prilejul Zilei Naționale a României au fost prezentate ordinele de avansare în gradul următor înainte de termen pentru un ofițer, un maistru militar și cinci subofițeri, moment plin de bucurie și emoție, reprezentând o etapă importantă din cariera lor militară. Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătire profesională și comportare demnă.

De asemenea, a fost prezentat ordinul prin care un ofițer își începe activitatea în cadrul Centrului Operațional. Acesta a fost mutat de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al județului Prahova. Acestuia î se transmite bun venit în rândul pompierilor și i se urează succes în noua funcție!

La final de carieră, Colonel Stanciu Florin susține cu convingere că această profesie pe care a îmbrățișat-o cu drag de peste 15 ani este una nobilă, dedicată celor cu tărie de caracter și stăpânire de sine și este onorat că a făcut parte dintr-o familie unită, cea a pompierilor militari dâmbovițeni.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa îi mulțumesc pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, iar cu prilejul pensionării îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.