Început și final de carieră militară!

Marți, 04 Ianuarie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Inceput si final de cariera militara | imaginea 1 Vineri, 31 decembrie, Sublocotenent Silivestru Loredana-Elena a fost prezentată în fața formației de către conducerea instituției. Aceasta își va desfășura activitatea în cadrul Serviciului Resurse Umane, Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor.

Tot vineri, patru pompieri tulceni au primit onorul! Plutonier adjutant-șef Bârlădeanu Eugen, Plutonier adjutant-șef Botez Tudorel, Plutonier adjutant Dumitru Flaviu-Nicolaie și Plutonier adjutant Șerpescu Daniel-Mădălin și-au încheiat cariera militară.

În semn de considerație, au primit plachete și diplome de merit pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă în întreaga activitate profesională. Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale, reprezentanţii ISU Tulcea le urează sincere felicitări și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.