Moment emoționant în familia pompierilor argeșeni

Luni, 31 Ianuarie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Moment emotionant in familia pompierilor argeseni | imaginea 1 Un moment emoționant s-a petrecut vineri, 28 ianuarie a.c., în familia pompierilor argeșeni, reprezentat de trecerea în rezervă a trei cadre ale inspectoratului.

În cadru restrâns, comanda ISU Argeș i-a felicitat pe domnii Plutonieri adjutanți-șefi Alexandru Sorin, Stoica Marian și Boeru Sorin, pentru activitatea lor ca pompieri militari și le-a transmis să fie sănătoși și să se bucure pe deplin de timpul pe care o să îl aibă, de acum mai mult, alături de cei dragi.

Fiecare dintre pompieri depune eforturi pentru realizarea unui obiectiv comun, și anume protecția populației, realizată prin diverse activități.

Este o activitate complexă pe care trebuie să o gestioneze cât mai bine și asta creează o rutină, iar după ani de zile, când un camarad trece în rezervă, simte o părere de rău, dar mai mult se bucură că și-a dus misiunea la bun sfârșit, iar din acel moment îi rămâne să fie cu totul alături de familie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.