Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Chelbea Rafael!

Vineri, 14 Ianuarie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Chelbea Rafael | imaginea 1 Vine momentul în viață când decizi să treci în altă etapă, dar rămâne satisfacția reușitelor, alături de colectivul din care ai făcut parte!

În decursul zilei de luni, 10 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița, într-un cadru festiv restrâns, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie a domnului colonel Chelbea Rafael.

Acum, la finalul carierei militare a domnului Chelbea Rafael, şef al Serviciului Resurse Umane, reprezentanţii ISU Ialomiţa îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității. Amprenta lăsată în urma activității va fi resimțită mult timp de acum încolo, mai ales în domeniul resurselor umane!

Îi mulțumesc pentru întreaga activitate, pentru efortul și sacrificiile făcute şi îi doresc sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.