Pensie lungă şi sănătate! Respect, Maistru militar principal (r) Aron Coprean!

Vineri, 14 Ianuarie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Maistru militar principal  r  Aron Coprean | imaginea 1 Ziua de luni, 10 ianuarie a.c., a fost despre Maistru militar principal (r) Aron Coprean, despre momentul în care a primit onorul militar din partea tuturor colegilor pentru întreaga activitate în cadrul unității.

De Gigi se leagă, într-o foarte mare măsură, construcția și renovarea sediilor comandamentului inspectoratului și a subunităților din județul Bistrița-Năsăud. Cine a avut ocazia să lucreze alături de domnia sa, cunoaște profesionalismul și seriozitatea de care a dat dovadă.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud îi adresează felicitări, îi mulțumesc pentru tot şi îi urează mult succes în tot ceea ce şi-a propus mai departe!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.