Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Boțoroagă Gabriel!

Luni, 10 Ianuarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Botoroaga Gabriel | imaginea 1 28 de ani de carieră au trecut, lăsând în urmă foarte multe amintiri.

În prima zi de cadru militar în rezervă, Plutonier adjutant-șef Boțoroagă Gabriel a fost emoționat, retrăind parcă, într-o clipă, toate momentele pe care le-a petrecut în cadrul compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat.

Și nu au fost puține situațiile limită pe care a trebuit să le gestioneze, din umbră. A fost vocea care a ghidat echipajele de pompieri în teren și omul care a trăit cu sufletul la gură fiecare intervenție, până când a auzit pe stație: “Persoana este în siguranță. A fost salvată!”

Reprezentanţii ISU Giurgiu îşi exprimă încrederea că acesta va rămâne cu sufletul alături de foştii colegi și îi doresc să se bucure de binemeritata pensie mulți ani de acum înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.