Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ştefan Negoescu!

Vineri, 14 Ianuarie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Stefan Negoescu | imaginea 1 Mai bine de 31 de ani și-a slujit patria cu onoare și curaj, indiferent că s-a aflat în structurile Ministerului Afacerilor Interne sau Ministerului Apărării Naționale, iar marţi, 11 ianuarie a.c., a fost felicitat pentru o carieră de succes de conducerea ISU Olt și de colegi.

Momentul trecerii în rezervă este unul important și emoționant pentru fiecare militar, iar când lași în urmă 31 de ani de „caschetă”, sigur nu este ușor nici pentru Plutonier adjutant-șef Negoescu Ștefan, nu a fost o ușor, dar este o etapă firească a vieții. Reprezentanţii ISU Olt îi mulțumesc pentru tot și îi doresc sănătate, liniște și să se bucure ani mulți de pensie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.