Diplome de excelență pentru SVSU Abrud

Vineri, 04 Februarie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Diplome de excelenta pentru SVSU Abrud | imaginea 1 În semn de recunoștință pentru curajul, abnegația și devotamentul demonstrat la intervenția din data de 26 ianuarie a.c. la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din orașul Abrud, conducerea ISU Alba a dorit să recompenseze Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud.

Datorită intervenției prompte a acestora, au reușit împiedicarea producerii unui dezastru de proporții. În acest sens au fost acordate două diplome de excelență.

Una dintre diplome a fost acordată Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud, iar cea de-a doua diplomă a fost acordată domnului Sicoe Constantin, șef SVSU Abrud.

De asemenea, Inspectorul-Șef al ISU Alba a subliniat buna colaborare cu autoritățile locale din orașul Abrud, precum și activitatea SVSU Abrud.

BACKGROUND INFO

  • Incendiu cămin îngrijire persoane adulte cu dizabilități;
  • 40 de persoane evacuate, 10 autoevacuate;
  • Sicoe Constantin (șef SVSU Abrud) a evacuat singur 10 persoane, până la sosirea de forțe suplimentare;
  • Fără victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.