Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Diana Dragostin!

Joi, 17 Februarie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Diana Dragostin | imaginea 1 Luni, 14 februarie a.c., la reşedinţa I.S.U. Călăraşi, în aplauzele colegilor, a ieşit la pensie o femeie militar – Colonel Diana Dragostin.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Colonel Dragostin Diana a ieşit la pensie în aplauzele tuturor colegilor.

Într-o atmosferă plină de emoție, în sala de şedinţe a I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierii militari de la reşedinţa inspectoratului au felicitat-o pe Diana Dragostin, care după o lungă activitate depusă în slujba patriei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași a felicitat-o pe Diana Dragostin, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi în celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi ii doresc celei mai tinere pensionare a pompierilor călărăşeni să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.