Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Păun Florin!

Luni, 14 Februarie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Paun Florin | imaginea 1 Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112

Pentru a gestiona eficient situațiile de urgență conlucrează o echipă sudată de profesioniști a căror experiență și pricepere conturează succesul unei misiuni, încă din primele clipe ale preluării apelului prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Serviciul 112 este o verigă esențială în acest proces, care asigură filtrarea și prioritizarea apelurilor în funcție de necesitățile cetățenilor, acestea fiind transferate instituțiilor abilitate să intervină. Atunci când viața, sănătatea sau bunurile persoanelor se află în pericol, legătura este comutată pompierilor.

Pentru Plt. adj.-șef Păun Florin a fost ultima zi în care și-a făcut vocea auzită prin stația 112, acesta urmând să se pensioneze. Absolvent al Școlii de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești - promoția 1996, Florin a cunoscut latura operativă a misiunilor desfășurate de pompieri, participând la numeroase intervenții pentru stingerea incendiilor.

Venind în contact cu cetățenii aflați la nevoie, acesta a simțit că poate face mai mult pentru ei și a hotărât să le fie alături încă din primele clipe de la producerea evenimentelor negative pentru a-i ajuta.

A fost omul nevăzut de la capătul firului, care prin tact, echilibru și stăpânire de sine a știut să liniștească cetățeanul, să-l înțeleagă și să-l îndrume pentru a acționa eficient în situațiile limită până la sosirea forțelor profesioniste.

De Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112, reprezentanţii ISU Mehedinţi îşi exprimă aprecierea pentru empatia, răbdarea și profesionalismul dispecerilor din cadrul agențiilor specializate (Serviciul de Telecomunicații Speciale, pompieri, polițiști, jandarmi, Serviciul Județean de Ambulanță și Serviciul Salvamont) și le mulțumesc pentru munca depusă în sprijinul semenilor.

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Paun Florin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.