Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Sărmășan Marius Cristian!

Luni, 14 Februarie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sarmasan Marius Cristian | imaginea 1 După mai bine de 15 ani în care a fost conducător auto pe autospecialele de intervenție, Plutonier adjutant-șef Sărmășan Marius Cristian a primit ordinul de trecere în rezervă.

Colegii i-au oferit un cadou simbolic, semn că nu se va despărți de volan prea curând. Momentul fotografiilor nu a durat prea mult, întrucât a sunat alarma, iar pompierii au plecat în grabă la o intervenție.

„Mi-a făcut plăcere să mă regăsesc în colectivul Detașamentului 1. Când am venit aici de la Aghireș, domnul colonel Tulai m-a asigurat că voi fi printre cei mai buni. Vă doresc sănătate, putere de muncă și să ajungeți cu toții în acest punct.” Şi reprezentanţii ISU Cluj îi doresc sănătate și îl felicită pentru cariera militară!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.