Pensionări la ISU Olt

Luni, 07 Februarie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensionari la ISU Olt | imaginea 1 Joi, 3 februarie a.c., reprezentanţii ISU Olt au transmis mulțumirile și aprecierile lor colegilor care în ultimă perioadă au trecut în rezervă, cu drept la pensie de serviciu. Comanda unității le-a înmânat celor mai noi rezerviști diplome de onoare și le-a urat să se bucure de liniște și de pensie, mulți ani de acum înainte!

Plutonier adjutant-șef Stancu Virgil, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului Slatina, și-a dedicat întreaga carieră meseriei de salvator, iar după 29 de ani în slujba semenilor a mărturisit că este mândru de decizia pe care a luat-o.

Plutonier adjutant-șef Roncea Marcel, Șef Gardă Intervenție Stingere la Detașamentul Caracal, a fost mentor pentru verișorul său, Plutonier adjutant-șef Roncea Marius, care a îndeplinit aceeași funcție în cadrul Gărzii de Intervenție Stoenești. Marcel și Marius se pot mândri cu peste 27 de ani de carieră în structurile operative.

Plutonier adjutant-șef Ștefan Gheorghe, Nea’ Gică așa cum îl știau toți colegii, a fost încadrat la ISU Olt în anul 2007 și până la trecerea în rezervă și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului Slatina, ocupând funcția de conducător autospeciale.

Reprezentanţii ISU Olt adresează mulțumiri tuturor pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru generosul efort de a sluji țara și interesele cetățenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.