Schimbare de generaţii la ISU Maramureş

Joi, 10 Februarie 2022Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Schimbare de generatii la ISU Maramures | imaginea 1 La sediul I.S.U. Maramureș s-a desfășurat, luni, 7 februarie a.c., o ceremonie care a consfințit o schimbare de generații.

Zece absolvenți ai promoției 2022, a Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, s-au prezentat la datorie. Printre aceștia s-a numărat și sg. maj. Petran Andrei Paul, șeful promoției, care a obținut cea mai mare medie dintre cei 297 de absolvenți de anul acesta ai școlii.

Lt. col. Pițiș Marian, Inspectorul-șef al I.S.U. Maramureș, i-a repartizat pe absolvenți, în ordinea mediilor, la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, Secția de Pompieri Vișeu de Sus, respectiv Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș.

Tot în această zi, doamna slt. Șanta Adriana a fost numită în funcție, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, din cadrul I.S.U. Maramureș, în urma promovării concursului de specialitate.

Ceremonia s-a încheiat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă a două cadre ale unității: Lt. (r) Bodi Flaviu și Plt. adj.-șef(r) Coste Ioan Eugen. Comanda inspectoratului le-a înmânat celor doi câte o plachetă din partea colegilor.

Reprezentanţii ISU Maramureş le urează noilor colegi bun venit în familia salvatorilor maramureșeni, iar proaspeților pensionari le urează multă sănătate și succes în proiectele lor viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.