Secția de Pompieri Năsăud are un nou comandant

Luni, 21 Februarie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Sectia de Pompieri Nasaud are un nou comandant | imaginea 1 În urma promovării concursului, Secția de Pompieri Năsăud are comandant în persoana domnului Căpitan Pop Ruben.

Încă de la începutul carierei în domeniul situațiilor de urgență, din anul 2015, tânărul ofițer a ocupat funcții de execuție și comandă în cadrul subunității din orașul academicienilor.

Secția de Pompieri Năsăud are în componență trei Gărzi de Intervenție (Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi) și răspunde de gestionarea tuturor situațiilor de urgență din zona bazinului Someșului Mare.

O responsabilitate enormă de care, cu siguranţă, se va achita cu succes, alături de echipa unită pe care a închegat-o la cele trei garzi de intervenție.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.