Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Lucaci Adrian Radu!

Joi, 03 Martie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Lucaci Adrian Radu | imaginea 1 Pensionarea este un lucru firesc în viața fiecărui om, o etapă normală și pentru pompierii militari sălăjeni. Domnul Colonel Lucaci Adrian Radu, adjunct al Inspectorului-șef din cadrul I.S.U. “Porolissum” Sălaj, a trecut în rezervă, cu drept la pensie, începând cu data de 03 martie a.c.

După o carieră de peste 35 de ani de activitate, acesta s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în misiunile încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit cu succes de fiecare dată.

Acum, la finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Sălaj îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.