Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Paraschiv Marian!

Vineri, 11 Martie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Paraschiv Marian | imaginea 1 Marţi, 8 martie a.c., la Detașamentul de Pompieri Călărași, Plutonier adjutant Paraschiv Marian a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant Paraschiv Marian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Detașamentul de pompieri Călărași şi de către comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Știrbei” al judeului Călărași, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant Paraschiv Marian – subofițer operativ principal la Garda de Intervenţie şi Stingere Nr. 1 Călărași.

După o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul-Șef al I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Paraschiv Marian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.