Pensionări, avansări, dar și o apreciere deosebită

Vineri, 25 Martie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensionari  avansari  dar si o apreciere deosebita | imaginea 1 Chiar dacă în această perioadă este o situație încărcată pentru pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, marţi, 22 martie a.c., după mai multe amânări, la sediul instituției au fost prezentați în fața formației cadrele militare ce trec în rezervă, personalul nou venit în rândurile Armei, avansări, dar și o apreciere deosebită.

Așadar, domnul Plutonier adjutant-șef Gălățeanu Alexandru Ionuț a primit din partea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, Medalia ,,Meritul Sanitar” Clasa a III-a, cu însemn pentru militari după ce, în timp ce se afla în timpul liber, a salvat o persoană ce a intrat în stop cardio-respirator și pe care a reușit să o mențină stabilă, până la sosirea unui echipaj aero-medical SMURD.

Au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, cu ocazia zilei Protecției Civile din data de 28 februarie, după ce s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională:

  • domnul maistru militar cls. I Axentiev Viorel în gradul de MAISTRU MILITAR PRINCIPAL, domnul plutonier adjutant Dohotaru Ciprian-Marius în gradul de PLUTONIER ADJUTANT ȘEF, domnul plutonier major Stanca-Simiricenschi Alexandru-Petre și domnul plutonier major Vals Silviu, în gradul de PLUTONIER ADJUTANT.

De asemenea, în echipa ISU ,,Delta’’ Tulcea sunt și boboci, care, în urma promovării concursurilor organizate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au fost chemați în activitate:

  • sergent major Bravu Diana – Mihaela – Compartimentul Structura de Securitate;
  • sergent major Tudorache Cristiana - Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;
  • sublocotenent Dubinciuc Georgeana – Iulia – Compartimentul Achiziții Publice;
  • domnul Clemente Ștefan Gheorghe – Serviciul Logistic, Compartimentul Tehnic;
  • sergent major Năstase Daniel – Compartimentul de Informare și Relații Publice

Nu în ultimul rând, în aplauzele întregului colectiv, și-au încheiat cariera militară doamna Colonel Constantin Daniela, domnul Plutonier major Tudorache Dan, domnul Plutonier adjutant-șef Cherciu Adrian – Radu, domnul Plutonier major Costache Marian – Ionuț și domnul Plutonier adjutant Tornea Iulian.

În semn de considerație, au primit placheta și diploma de merit din partea Inspectorului-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Delta’’ al județului Tulcea, domnul Colonel Daniel Petrov pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în întreaga activitate profesională.

Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale li se adresează sincere felicitări și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.