Schimbări la conducerea ISU “Someș” Satu Mare

Joi, 17 Martie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Schimbari la conducerea ISU  Somes  Satu Mare | imaginea 1 După o carieră militară de 33 de ani, desfășurată cu succes într-un mediu al valorilor și normelor militare, Colonel Dima Nicolae a luat decizia de a se pensiona.

Comanda ISU “Someș” SATU MARE a fost predată dl. Lt. col. Buzduga SERGIU MARIUS, care a răspuns “prezent”, caracterizat fiind prin hotărâre, implicare și disciplină. Acesta s-a născut pe data de 15 mai 1984 și este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, instituție militară de învățământ superior cu autonomie universitară.

Totodată și de pe funcția de prim-adjunct s-a pensionat dl. Col. Ulici Aurel, după o carieră militară de 22 de ani și 11 luni, desfășurata cu determinare și angajare efectivă și afectivă, iar funcția îi revine acum dl. Lt. col. Leuca Ovidiu, cu o experiență dobândită și pregătire acumulată pe timpul serviciului militar de 13 ani și 8 luni.

Pe funcţia de adjunct a fost desemnată d-na Col. Dana Mocan, prima doamnă din conducerea Inspectoratului, care își desfășoară activitatea de 14 ani într-un mod temeinic și dedicat.

Reprezentanţii ISU Satu Mare doresc fostei conduceri ani de liniște și sănătate cu multe proiecte de suflet și împliniri familiale. Membrilor actualei comenzi, într-o abordare tehnică, li se adresează felicitări pentru evoluția în carieră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.