Cinci pompieri din cadrul ISU Călăraşi, avansaţi pentru rezultate deosebite

Marți, 05 Aprilie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Cinci pompieri din cadrul ISU Calarasi  avansati pentru rezultate deosebite | imaginea 1 Vineri, 1 aprilie a.c., pe platoul din incinta sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, în prezența comenzii unităţii şi a întregului personal din subordine, într-un cadru festiv prilejuit de ziua de 1 Aprilie – Ziua Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, cadrele militare care au fost avansate înainte de termen cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România (28 Februarie) şi-au primit, oficial, noile grade militare.

Au fost avansaţi înainte de termen în următorul grad, militarii care au îndeplinit condiţiile legale şi care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, precum şi prin pregătirea profesională şi comportarea demnă pe care le-au dovedit.

Cinci subofiţeri din structurile operative au fost recompensaţi cu noile grade militare, după cum urmează: la gradul de plutonier adjutant-şef: plutonier adjutant Zaharia Florin şi plutonier adjutant Ţolea Constantin Bogdan; la gradul de plutonier adjutant: plutonier major Secăreanu Valentin Gabriel, plutonier major Tudor Marian şi plutonier major Panait Nelu.

În România, gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar. Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar si de datorie națională, deținerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă și prin sacrificii personale.

Comanda unităţii şi întreg personalul din subordine i-au felicitat pe cei recompensaţi şi le-au transmis mult succes în continuare, sănătate şi putere de muncă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.