Detașamentul de Pompieri Făgăraș a împlinit 82 de ani

Marți, 05 Aprilie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Detasamentul de Pompieri Fagaras a implinit 82 de ani | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Făgăraș are cel mai mare raion de intervenție dintre toate subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, printre care și obiective turistice și economice din Țara Făgărașului.

De la începutul anului, pompierii făgărășeni au intervenit în 526 situații de urgență. Totodată, vineri, 1 aprilie a.c., s-au împlinit și 4 ani de la operaționalizarea Poligonului de antrenament și pregătire Făgăraș.

Aici, salvatorii din toată țara studiază dezvoltarea incendiilor în timp real și, de asemenea, pompierii se pregatesc să cunoască în detaliu tactica de intervenție care trebuie adoptată în funcţie de dezvoltarea și evoluția incendiilor.

Un alt eveniment important a fost și numirea domnului căpitan Pastramă Tudor în funcția de locțiitor comandant al Detașamentului de Pompieri Făgăraș. În perioada 2010-2014, a studiat la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Al. I. Cuza”.

A fost mutat în interesul serviciului de la ISU B-IF, unde și-a desfășurat activitatea în funcțiile de comandă a mai multor subunităţi de intervenție. Succes domnului căpitan în noua funcție și “Bun venit” în familia pompierilor brașoveni. La mulți ani colegilor din Fagăraș și misiuni cât mai ușoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.