Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Moisii Dragoș și Plt. adj.-șef Ailenei Cătălin!

Marți, 05 Aprilie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Moisii Dragos si Plt  adj  sef Ailenei Catalin | imaginea 1 Zi plină de emoții în curtea Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț! Vineri, 1 aprilie a.c., Plt. adj.-șef Moisii Dragoș și Plt. adj.-șef Ailenei Cătălin au stat pentru ultima dată în formație pentru schimbarea turei de serviciu.

Dragoș a ocupat funcția de șef Gardă Intervenție și stingere timp de 27 de ani, iar Cătălin a fost conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. De vineri, Dragoș și Cătălin au spus la revedere carierei militare.

Reprezentaţii ISU Neamţ le adresează felicitări pentru întreaga activitate desfășurată în slujba cetățenilor şi le urează pensie lungă cu multe bucurii! 𝑃𝐸𝑁𝑆𝐼𝑂𝑁𝐴𝑅𝐸𝐴 𝐸𝑆𝑇𝐸 𝑅𝑂𝐷𝑈𝐿 𝐷𝑈𝐿𝐶𝐸 𝐴𝐿 𝑀𝑈𝑁𝐶𝐼𝐼 𝐷𝐸 𝑂 𝑉𝐼𝐴𝑇𝘈̆ 𝘚̦𝐼 𝘐̂𝑁𝘛̦𝐸𝐿𝐸𝑃𝐶𝐼𝑈𝑁𝐸𝐴 𝑈𝑁𝑈𝐼 𝑁𝑂𝑈 𝘐̂𝑁𝐶𝐸𝑃𝑈𝑇!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.