4 Mai - Ziua Internaţională a Pompierilor

Sâmbătă, 07 Mai 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

4 Mai   Ziua Internationala a Pompierilor | imaginea 1 4 mai este o zi cu o semnificație deosebită pentru pompierii din întreaga lume.

În această zi este sărbătorit curajul, devotamentul și viața plină de sacrificii a celor care au ales uniforma de pompier. Indiferent de limba în care vorbesc, aceste calități îi definesc pe pompierii salvatori de pe întreg mapamondul.

A fi comandant în cadrul unei subunități de pompieri, înseamnă a-ți asuma o responsabilitate enormă, a da dovadă de curaj dublu și a fi dedicat în totalitate meseriei.

Această funcție implică, pe lângă responsabilitatea față de victimele pe care le salvezi, o răspundere și mai mare față de oamenii din subordine și familiile acestora, deoarece tu trebuie să te asiguri că ei se vor întoarce cu bine de la orice intervenție.

În imagine puteți citi pe fața Căpitanului Alin Ciovică, comandantul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, emoțiile și grija pentru colegii săi care intervin la un incendiu dezastruos. La mulți ani pompierilor din toată lumea! Să rămâneți mereu alături de comunitate și să înfruntați cu curaj pericolele care vă stau în cale în fiecare zi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.