Emblema de Onoare pentru misiunea de formare a salvatorilor

Marți, 31 Mai 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Emblema de Onoare pentru misiunea de formare a salvatorilor | imaginea 1 “Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!” este sloganul cu care se identifică pompierul dâmboviţean, Locotenent Tatu Ștefăniță.

Vineri, 27 mai a.c., în cadrul festivității ocazionate de ”Ziua Internațională a Medicinei de Urgență”, ofițerului i-a fost înmânată de către dr. Raed Arafat Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență, ca o recunoaștere a eforturilor și consecvenței de care a dat dovadă în misiunea de formare a salvatorilor.

Acesta este încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița din anul 2007. Din anul 2011, este instructor formator la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și coordonatorul acestuia din anul 2017.

De-a lungul timpului, a participat alături de colegi la pregătirea a peste 1000 de paramedici care astăzi activează în cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență.

Este o persoană activă care se implică în orice activitate ce ține de pregătirea personalului, fiind exigent la evaluarea competențelor profesionale ale salvatorilor. A urmat diferite cursuri de pregătire și specializări în domeniul medicinei de urgență și a primului ajutor calificat.

”Cred cu tărie că toată activitatea de formare pe care o desfășor va ajuta la un moment dat o persoană să salveze o viață”, spune Lt. Tatu Ștefăniță. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa adresează felicitări colegului lor și îi urează mult succes în activitățile viitoare!

Emblema de Onoare pentru misiunea de formare a salvatorilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.