Felicitări, Căpitan Ion Măndică!

Marți, 31 Mai 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Felicitari  Capitan Ion Mandica | imaginea 1 Vineri, 27 mai a.c., la sediul MAI, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență a avut loc ceremonia de decorare a profesioniștilor din domeniul medicinei de urgență. Această zi a reprezentat un bun prilej de a adresa tuturor salvatorilor mulțumirile și înalta considerație pentru munca depusă în scopul salvării de vieți!

În semn de recunoștință pentru întreaga activitate depusă în slujba cetățenilor, domnul Căpitan Ion Măndică a primit din partea dr. Raed Arafat ,,Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, acordată profesioniștilor care activează în cadrul sistemului integrat de urgență.

Căpitan Măndică Ion este încadrat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu din anul 2007, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. Din anul 2011 este instructor formator la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și în prezent este coordonatorul acestuia.

Reprezentanţii ISU Sibiu îl felicită pe colegul lor și îi urează mult succes în activitățile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.