ISU Harghita are un nou Inspector-Şef

Marți, 24 Mai 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

ISU Harghita are un nou Inspector Sef | imaginea 1 Începând de marți, 17 mai a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Oltul” al județului Harghita are un nou Inspector-Şef, în persoana Colonelului Luca Adrian.

Începând cu aceeași dată, domnul Colonel Cimpoeșu Stelian, care a îndeplinit, până acum, funcția de Inspector-Şef al ISU ”Oltul” Harghita a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției vacante de Inspector-șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” Buzău.

La sediul inspectoratului, în sistem videoconferință, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul Inspector General al IGSU, general-locotenent IAMANDI Dan-Paul, l-a prezentat pe domnul colonel Luca Adrian, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției temporar vacante de Inspector-Şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Oltul” al județului Harghita.

Noul Inspector-Şef este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 1998. În același an, și-a început activitatea la Grupul de Pompieri al județului Harghita, în funcția de comandant al Stației de Pompieri Odorheiu Secuiesc.

Este un ofițer cu o vastă experiență care, pe parcursul celor peste 23 ani de carieră militară în Arma Pompierilor, a îndeplinit atribuțiile mai multor funcții de comandă în Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Oltul” Harghita, ultima funcție ocupată fiind cea de Șef Birou/Serviciu Resurse Umane, din anul 2007.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.