ISU Prahova are un nou Inspector-Șef

Joi, 19 Mai 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

ISU Prahova are un nou Inspector Sef | imaginea 1 Marţi, 17 mai a.c., la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul Inspector General al IGSU, General-locotenent IAMANDI Dan-Paul, l-a prezentat pe domnul Colonel Nicolae Tudoroiu, pe care l-a numit în funcția de Inspector-Șef al inspectoratului.

Cu o carieră militară de peste 27 ani în Arma „Pompieri”, noul comandant al salvatorilor prahoveni se mândrește cu o vastă experiență în plan operativ, dar și cu funcții de conducere.

În perioada 15 octombrie 2016 – 01 aprilie 2021, ofițerul a fost comandantul Centrului Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă din Ciolpani. Ulterior, începând cu 01 aprilie 2021, până în data de 16 mai 2022, a fost numit Inspector-Șef în cadrul ISU Buzău.

În acest moment, gândurile domnului Colonel TUDOROIU Nicolae se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.