Mișu și Sebi, doi dintre pompierii merituoși ai ISU Alba!

Marți, 31 Mai 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Misu si Sebi  doi dintre pompierii merituosi ai ISU Alba | imaginea 1 Sebi a participat la misiunea de salvare a celor 2 copii căzuți în zona Râpei Roșii. Extragerea acestora a putut fi făcută doar prin trolierea de către elicopterul SMURD.

Acesta nu a ezitat nici măcar o secundă în a pune în aplicare toate abilitățile pe care le-a dobândit de-a lungul anilor, iar prin reacția imediată și coordonarea eficientă a forțelor venite în sprijin, s-a reușit identificarea și extragerea în siguranţă a copiilor.

Mihai, câștigător al titlului de Cel Mai Puternic Pompier în anul 2019, iar de curând a reuşit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria +100 kilograme, devenind astfel campion naţional la judo la Campionatul organizat de Ministerul Afacerilor de Interne.

De menționat este faptul că, până la momentul de față, acesta mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campinatul Național de Judo, cât și rezultate remarcabile la competițiile ,,Cel Mai Puternic Pompier” din Polonia, Austria, Ungaria și Germania.

Celor doi le-au fost aduse mulțumiri de către comanda inspectoratului pentru performanțele remarcabile la diferite competiții, dar și pentru devotamentul, profesionalismul și dedicarea de care aceștia dau dovadă în fiecare zi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.