O nouă etapă în carieră!

Marți, 10 Mai 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

O noua etapa in cariera | imaginea 1 Plt. adj. Buțurcă Dragoș, ca urmare a promovării examenului din data 05 aprilie a.c., ocupă începând cu 1 mai a.c. funcția de Şef Gardă intervenţie și stingere în cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

Plt. adj. Asmarandei Florin ocupă funcția de Şef Gardă intervenție și stingere în cadrul Detașamentului Roman tot din data de 1 mai a.c., în urma promovării examenului din data de 06 aprilie a.c.

Atât Florin, cât și Dragoș sunt absolvenți ai Școlii de Subofițeri și Protecție civilă Boldeşti și lucrează la ISU Neamț din anul 2010.

Cei doi s-au numărat printre cei doisprezece pompieri nemțeni care au fost în Grecia pentru a veni în sprijinul pompierilor eleni în gestionarea situațiilor generate de incendiile de pădure.

Florin a reprezentat cu mândrie ISU Neamț la multe competiții sportive naționale și internaționale, ocupând de cele mai multe ori locuri pe podium în clasamentul general.

Dragostea față de meseria de pompier este una dintre calitățile celor doi militari. Reprezentanţii ISU Neamţ le adresează felicitări și succes în misiunile ce le vor fi încredințate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.