Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Radu Marin!

Joi, 19 Mai 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Radu Marin | imaginea 1 Emoții în cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni! Momentul retragerii din activitate este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

În aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, duminică, 15 mai a.c., Plt. adj.-șef Radu Marin - conducător autospeciale, din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni - și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept de pensionare.

Pentru acesta, rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Reprezentanţii ISU Ialomiţa îi mulțumesc pentru activitatea depusă în cadrul inspectoratului și ii doresc să se bucure de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, zile liniștite, dar și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.