Pensionări la ISU Călăraşi

Sâmbătă, 07 Mai 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensionari la ISU Calarasi | imaginea 1 Marţi, 3 mai a.c., la Secţia de Pompieri Lehliu Gară, doi pompieri militari, Plt. adj.-şef ȘTEFĂNESCU Valentin și Plt. maj. TRANDAFIR Adrian, au ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, cei doi pompieri militari au ieșit la pensie.

Pe platoul din faţa Secţiei Lehliu-Gară, pompierii s-au despărțit de doi dintre colegii lor de arme, care, după o activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor.

Cei doi pompieri au fost felicitați, li s-au adresat mulțumiri pentru activitate și li s-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă de către comanda unității.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc colegilor lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.