Emblema de Onoare pentru doi pompieri mureşeni

Duminică, 05 Iunie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Emblema de Onoare pentru doi pompieri mureseni | imaginea 1 Vineri, 27 mai a.c., cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, două cadre militare din cadrul ISU Mureș au fost decorate cu Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență.

Plutonier adjutant-șef MIHEȘAN Claudiu și Plutonier adjutant BARABAȘ Paul s-au prezentat la sediul Ministerului Afacerilor Interne din București, unde, în cadrul ceremoniei, au fost decorați de către domnul secretar de stat, doctor RAED Arafat.

Claudiu și Paul sunt formatori paramedici la Centrul de Formare Formatori Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul ISU Mureș. Pe această cale, reprezentanţii ISU Mureş îi felicită pentru devotamentul, implicarea și seriozitatea de care dau dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.