Operaţionalizarea Punctului de Lucru temporar pe Transfăgărăşan

Marți, 21 Iunie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Operationalizarea Punctului de Lucru temporar pe Transfagarasan | imaginea 1 Începând cu data de 16 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000”.

Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care este pregătit să intervină, la nevoie, pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, iar operaționalizarea se face în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului.

Acest Punct de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7.C. - ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și funcționează în perioada cât DN 7.C. - ”Transfăgărășan” va fi deschis.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.