Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă!

Sâmbătă, 25 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent Colonel Gruia Ghiorghita | imaginea 1 Luni, 20 iunie a.c., la reşedinţa I.S.U. ”Barbu Ştirbei” Călăraşi, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă a trecut în rezervă, în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă a trecut în rezervă, fiind felicitat de toţi colegii săi de la reşedinţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii călărăşeni s-au despărțit de unul dintre camarazii lor, Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. “Barbu Ştirbei” al județului Călărași - l-a felicitat pe Locotenent Colonel Gruia Ghiorghiţă, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității, şi desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.