Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Dumitru Cornel!

Vineri, 10 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Dumitru Cornel | imaginea 1 Luni, 6 iunie a.c., la Detaşamentul Călăraşi, pompierul Dumitru Cornel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-șef Dumitru Cornel a ieșit la pensie, fiind felicitat de toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie Nr. 1 Călărași a Detaşamentului Călăraşi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii călărăşeni s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, Plutonier adjutant0șef Dumitru Cornel, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - l-a felicitat pe pompierul militar Dumitru Cornel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.