23 iulie - Ziua aniversară a ISU Vrancea

Joi, 28 Iulie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

23 iulie   Ziua aniversara a ISU Vrancea | imaginea 1 Anul acesta, pe 23 iulie, s-au împlinit 160 de ani de la unificarea celor două structuri ale pompierilor, de dincoace şi dincolo de Milcov, sub conducerea unui singur comandant, căpitanul Dimitrie Petrov.

Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 179 din 23 decembrie 2013, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 6 din 7 ianuarie 2014, în semn de consideraţie şi respect pentru cei care au marcat această zi de profundă încărcătură istorică, data de 23 iulie a fost desemnată Ziua Aniversară a I.S.U. Vrancea.

Ziua de 23 iulie a devenit un reper pentru alte două evenimente importante: primirea Drapelului de Luptă al unității în anul 2016 și inaugurarea Punctului de Lucru Vulturu în anul 2019. Cu această ocazie, pompierii îi asigură încă o dată pe toți vrâncenii că vor fi alături de ei și nu vor precupeți niciun efort în a-i proteja în situații care le amenință viața, sănătatea și bunurile!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.