Final de carieră pentru cinci pompieri argeșeni

Sâmbătă, 30 Iulie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Final de cariera pentru cinci pompieri argeseni | imaginea 1 Un moment emoționant a fost trăit luni, 25 iulie a.c., în familia pompierilor argeșeni, și a marcat trecerea în rezervă a cinci cadre ale inspectoratului.

Pe tot parcursul carierei, Plutonier adjutant Danciu Florin (Secția de Pompieri Costești), Plutonier adjutant Marin Alexandru-Dănuț (Detașamentul de Pompieri Bradu), Plutonier adjutant Gheorghe Sorin Lucian (Detașamentul de Pompieri Pitești), Plutonier adjutant-șef Chițu Constantin (Detașamentul de Pompieri Pitești) și Plutonier adjutant-șef Popescu Sorin (Detașamentul de Pompieri Câmpulung) au participat la mii de intervenții de stingere, salvări de la înălțime și din medii ostile vieții.

Pe tot parcursul activității în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, devotament și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Domnul Inspector-Șef al ISU Argeș, Colonel Olar Bogdan, i-a felicitat pe toți aceștia, aflați la final de carieră, pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească și împliniri alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.