La Mulţi Ani, Secţia de Pompieri Adjud!

Marți, 05 Iulie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

La Multi Ani  Sectia de Pompieri Adjud | imaginea 1 Ziua de 01 iulie reprezintă un moment special în viaţa şi activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al județului Vrancea, întrucât, în această zi, în urmă cu 47 de ani, lua fiinţă Secția de Pompieri Adjud.

În baza Deciziei 12425.04.1975 a Consiliului Popular al Judeţului Vrancea, la 01.07.1975 a fost operaționalizată Compania de Pompieri Adjud. Pompierii adjudeni asigură intervenţia operativă în zona de nord a judeţului Vrancea şi sudul judeţului Bacău, cu un raion de intervenţie ce cuprinde municipiul Adjud, 12 comune cu 46 sate.

Actualmente, subunitatea dispune de o dotare cu personal şi tehnică de luptă adaptată nevoilor actuale, fiind în măsură să intervină cu operativitate şi eficienţă în vederea gestionării tuturor situaţiilor de urgenţă la care este solicitată, pentru a restabili starea de normalitate, pentru a face viata oamenilor mai sigură şi pentru a le apăra bunurile.

La ceas aniversar le dorim colegilor noștri, misiuni încununate de succes, alături de tradiționalul: La Mulți Ani!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.