Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Adrian Miron şi Locotenent colonel Gânj Teodor!

Marți, 05 Iulie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Adrian Miron si Locotenent colonel Ganj Teodor | imaginea 1 Vineri, 1 iulie a.c., pompierii clujeni au avut ocazia să-i felicite pe doi colegi care și-au desfășurat activitatea cu mult profesionalism în cadrul unității, odată cu citirea ordinului de trecere în rezervă.

Vizibil emoționați, Colonel Miron Mugur Adrian și Locotenent colonel Gânj Teodor au mulțumit colectivului pentru o colaborare strânsă în cei aproape 30 de ani de carieră militară.

Colonelul Adrian Miron, unul dintre cei mai experimentați specialiști din cadrul Inspecției de Prevenire a ISU Cluj, a trecut în rezervă. Așa cum i-a obișnuit pe toţi întotdeauna, a găsit o glumă inclusiv la ceremonia din ziua de vineri.

„Sunt trist că mă despart de voi, dar hai să fim veseli! E o trecere în rezervă, nu o înmormântare să îmi cer iertare de la cine am greșit”, a spus ofițerul, fiind completat imediat de hohotele colegilor.

La final de carieră militară, Adrian Miron a acceptat să povestească într-un interviu ce au însemnat aproape trei decenii la pompieri: https://www.isucj.ro/colonel-adrian-miron-ma-bucur-ca-am-activat-aproape-30-de-ani-in-familia-pompierilor-a-fost-un-plus-mare-pentru-mine/

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.